دانلود تحقیق اندازه گیری و كنترل كیفیت 112ص 147 صفحه zip

شما برای دانلود دانلود تحقیق اندازه گیری و كنترل كیفیت 112ص به سایت وارد شده اید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات دانلود تحقیق اندازه گیری و كنترل كیفیت 112ص را مطالعه کنید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

دانلود اندازه گیری و كنترل كیفیت 112ص تحقیق اندازه گیری و كنترل كیفیت 112ص مقاله اندازه گیری و كنترل كیفیت 112ص اندازه گیری و كنترل كیفیت 112ص

فرمت فایل: zip

تعداد صفحات: 147

حجم فایل: 18.621 مگا بایت

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 147 صفحه

فصل اول اندازه گیری 1-تاریخچه اندازه گیری در جهان سابقه اندازه گیری به عهد باستان باز می گردد و می توان آن را به عنوان یكی از قدیمی ترین علوم به حساب آورد .
در اوایل قرن 18 جیمز وات (JAMES WATT) مخترع اسكاتلندی پیشنهاد نمود تا دانشمندان جهان دور هم جمع شده یك سیستم جهانی واحد برای اندازه گیریها به وجود آورند .
به دنبال این پیشنهاد گروهی از دانشمندان فرانسوی برای به وجود آوردن سیستم متریك (METRIC SYS) وارد عمل شدند .
سیستم پایه ای را كه دارای دو استاندارد یكی «متر» برای واحد طول و دیگری «كیلوگرم» برای وزن بوده ، به وجود آوردند .
در این زمان ثانیه (SECOND) را به عنوان استاندارد زمان (TIME) و ترموسانتیگراد را به عنوان استاندارد درجه حرارت مورد استفاده قرار می دادند .
در سال 1875 میلادی دانشمندان و متخصصات جهان در پاریس برای امضاء قراردادی به نام پیمان جهانی متریك (INTERNATIONAL METRIC COMVENTION) دور هم گرد آمدند .
این قرارداد زمینه را برای ایجاد یك دفتر بین المللی اوزان و مقیاسها در سورز (SEVRES) فرانسه‌ آماده كرد.
این مؤسسه هنوز به عنوان یك منبع و مرجع جهانی استاندارد پابرجاست .
امروزه سازندگان دستگاههای مدرن آمریكایی ، دقت عمل استانداردهای اصلی خود را كه برای كالیبراسیون دستگاه های اندازه گیری خود به كار می برند ، به استناد دفتر استانداردهای ملی (N.
B.
S)تعیین می نمایند .
لازم به یادآوری است دستگاه های اندازه گیری و آزمون به دلایل گوناگون از جمله فرسایش ، لقی و میزان استفاده ، انحرافاتی را نسبت به وضعیت تنظیم شده قبلی نشان می دهند .
هدف كالیبراسیون اندازه گیری مقدار انحراف مذكور در مقایسه با استانداردهای سطوح بالاتر و همچنین دستگاه در محدوده «تلرانس» اصلی خود می باشد .
تعریف اندازه گیری : اندازه گیری یعنی تعیین یك كمیت مجهول با استفاده از یك كمیت معلوم و یا مجموعه‌ای از عملیات ، با هدف تعیین نمودن تعداد یك كمیت .
صحت : نزدیكی نتیجه انداره گیری یك كمیت را با میزان واقعی آن كمیت گویند ، این مقدار به صورت درصدی از ظرفیت كلی دستگاه می باشد .
رواداری : حداكثر انحراف یك قطعه ساخته شده از اندازه خاص خودش را گویند .
دقت : نزدیكی میزان تفاوت نتایج حاصل از چند اندازه گیری متوالی را مشخص می نماید .
دقت دستگاه دلالت بر صحت دستگاه ندارد .
تكرارپذیری : نزدیكی مقدار خروجیهای یك دستگاه در شرایطی كه مقدار ورودی به دستگاه ، روش اندازه گیری شخص اندازه گیرنده ، دستگاه اندازه گیری ، محل انجام كار ، شرایط محیطی یكسان باشد .
دامنه و میزان تغییرات : حداقل و حداكثر ظرفیت اندازه گیری یك دستگاه را محدوده آن دستگاه گویند .
خطای ثابت : خطایی كه به طور ثابت كه در تمام مراحل دامنه اندازه گیری با دستگاه همراه می باشد كه این خطا با كالیبره كردن دستگاه برطرف خواهد شد.
خطای مطلق : نتیجه اندازه گیری یك دستگاه منهای مقدار واقعی اندازه برداشت شده را گویند .
تصحیح : مقدار عددی كه به نتیجه تصحیح نشده یك اندازه گیری افزوده می شود تا یك خطای سیستماتیك فرضی را جبران نماید .
منابع خطای اندازه گیری : تمام پارامترهای مراحل تولی

فایل مفید دیگر:  دانلود مقاله ریخته گری تحت فشار 32 صفحه zip

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *