دانلود تحقیق مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص 24 صفحه zip

شما برای دانلود دانلود تحقیق مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص به سایت وارد شده اید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات دانلود تحقیق مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص را مطالعه کنید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

دانلود مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص تحقیق مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص مقاله مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص

فرمت فایل: zip

تعداد صفحات: 24

حجم فایل: 15 کیلو بایت

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 24 صفحه

مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری و آمیخته سنجابی × لری بختیاری چكیده : این بررسی به منظور مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نر لری بختیاری و آمیخته سنجابی× لری بختیاری انجام گرفت .
بره ها در سن روزگی از شیر گرفته شدند و با متوسط سن 135 روز به مدت 80 روز پروار گردیدند .
اطلاعات حاصل به دلیل نامساوی بودن تعداد مشاهدات در زیر گروههای مختلف با استفاده از روش حداقل مربعات تجزیه و تحلیل شدند .
بره های نر لر بختیاری از نظر وزن در پایان دوره پروار و افزایش وزن روزانه دوره پرواری برتر از بره های آمیخته بوده ولی از لحاظ آماری تفاوت معنی داری بین آنها وجود نداشت ( ).
بین بره های نر لر بختیاری و آمیخته برای صفات وزن كشتار ، وزن لاشه ، بازده لاشه ، وزن گوشت ، وزن چربی سطحی ، وزن استخوان و سطح مقطع راسته اختلاف معنی داری شاهده نگردید .
درصد قطعات دست ، گردن ، ران ، پیش سینه و قلوه‌گاه بره های لری بختیاری بیشتر از بره های آمیخته بود .
بیشترین تفاوت در بین درصد قطعات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته مربوط به اختلاف درصد وزن دنبه به وزن لاشه سرد بود .
صفحات وزن نهائی ، افزایش وزن روزانه دوره پروار و لاشه تحت تاثیر نوع تولید نبود .
سن مادر اثر معنی داری روی صفحات پرواری و لاشه نداشت .
مقدمه : گوشت گوسفند از مهمترین منابع تامین كننده گوشت قرمز در ایران است ولی با این حال تولید گوشت این حیوان نمی تواند افزایش تقاضای مصرف كننده ها را تامین نماید .
تولید پایین نژادای بومی و تغذیه نامناسب از عوامل اصلی كمبود تولید می‌باشد و آمیخته گری كه بعنوان روشی برای بهره برداری از تفاوتهای بین نژادها در اصلاح نژاد است می تواند روش مناسبی برای بهبود راندمان تولید گوسفند باشد و در بسیاری از كشورها مخصوصاً در سیستم هائی كه تولید گوشت هدف اصلی است به طور وسیعی مورد استفاده قرار می گیرد .
(4) در خصوص اثر آمیخته گری بر روی صفات پرواربندی و خصوصیات لاشه نتایج متفاوتی بدست آمده است .
اثرات مثبت آمیخته گری روی رشد و وزن بره ها بوسیله مكاره چیان و همكاران (11) ،‌ اسدی مقدم و نیكخواه (1) ، Miller و Sidwell (13) ، Peters وvesely (17) و Wolf و همكاران(18) گزارش شده است .
مكاره چیان و همكاران (12) ، فرید و همكاران (7) ، Ackeapinar و Tekin (14) و فهمی(6) تفاوتی بین بره های آمیخته و بره های نژاد خالص برای صفحات پراواربندی و لاشه بدست نیاورند .
برخی از گزارشها نشان می دهد نوع تولد روی صفحات بعد از شیرگیری تاثیر كمی دارد (5 ، 6و17) .
كاهش اثر سن مادر بر روی صفات پس از شیرگیری نیز توسط تعدادی از محققان گزارش شده است (5،11و16) .
هدف از این تحقیق مقایسه عملكرد پرواربندی و خصوصیات لاشه بره های لر بختیاری و آمیخته‌های سنجابی × لری بختیاری و تاثیر نوع تولد و سن مادر بر این صفات است .
مواد و روشها : در این بررسی تعداد 48 راس بره نر لری بختیاری و 26 راس بره نر آمیخته سنجابی × لری بختیاری از ایستگاه پرورش اصلاح نژاد جهاد سازندگی استان چهارمحال و بختیاری با متوسط سن 135 روز مورد استفاده قرار گرفت .
بره ها در سن روز از شیر گرفته شدند و پس از شیرگیری به مدت 15 روز در مرتع چ

فایل مفید دیگر:  بررسی تغییر شدت روشنایی به روش plc 50 صفحه docx

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *