دانلود گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت غذایی

هم میهن عزیز خوش آمدید.

شما به بهترین سایت دانلود مقالات برای دانلود دانلود گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت غذایی وارد شده اید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات دانلود گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت غذایی را به دقت بخوانید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

تولیدات شركت را محصولات غذایی و سبزیجات منجمد تشكیل می دهد كه در بسته بندیهائی به صورت قوطی، شیشه و یا پلاستیك عرضه می گردد

دسته بندی حسابداری
فرمت فایل docx
تعداد صفحات 46
حجم فایل 33 کیلو بایت

گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت غذایی

تولیدات شركت را محصولات غذایی و سبزیجات منجمد تشكیل می دهد كه در بسته بندیهائی به صورت قوطی، شیشه و یا پلاستیك عرضه می گردد. این محصولات در حال حاضر شامل كنسرو (ماهی تن، خورشت قرمه سبزی، خورشت قیمه سیب زمینی، لوبیا چیتی با گوشت و سس، لوبیا سبز و نخود فرنگی) كمپوت، خیارشور، سس مایونز و انواع سبزیجات منجمد(باقلا و لوبیا سبز، نخود فرنگی، پیاز و بامیه) می باشد كه به صورت مرحله ای و انبوه تولید می شوند.
اغلب محصولات به تبع مواد اولیه نیاز در ساخت آنها در فصلهای بخصوصی از سال تولید شده و طی سال به فروش می رسند در نتیجه برنامه ریزی خرید مواد اولیه مورد نیاز و عقد قراردادها در زمان مناسب و وجود سرمیاه در گردش كافی، از عوامل مهمی است كه در میزان تولید محصولات دخالت مؤثر دارند.
عملیات تولیدی در پنج كارگاه تولیدی «تن ماهی»، «كنسروهای گوشتی»، «سبزیجات منجمد و كنسورهای غیر گوشتی»، «سس مایونز» و «همبرگر و كباب لوله ای» انجام می شود.

فهرست مطالب
1- فصل اول: آشنای كلی با مكان كارآموزی 1-1-تاریخچه 2-1-نمودار سازمانی 3-1-شرح مختصری از مكان كارآموزی 2- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته كارآموزی 1-2- اصول و مبانی كلی حسابها 2-2-اصول و مبانی كلی حسابهای مالی 3-2- كلیات تولید 4-2- اصول و عوامل قیمت تمام شده 5-2- عوامل قیمت تمام شده 1-5-2-مواد اولیه و بسته بندی اصلی 2-5-2-سربار(هزینه های تولید) 6-2-ضایعات تولیدی 7-2-مراكز هزینه 1-7-2-مراكز هزینه(دوایر) تولیدی 2-7-2-مراكز هزینه (دوایر) تشكیلاتی 
8-2-اصول و مبانی كلی بودجه و استانداردها 9-2-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات 10-2-اصول و مبانی كلی روشها 3-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شركت صنایع غذایی پیچك
1-3-فعالیت مالی 1-1-3-دایره دریافت و پرداخت 2-1-3-دایره صدور اسناد و دفترداری 2-3-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی) 3-3-حسابها 4-3-روشها 5-3-توضیح فرم سند حسابداری 6-3- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها 7-3-تعیین كنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف 1-7-3-نحوه كنترل داخلی 2-7-3-دریافتها 8-3-خلاصه اهم رویه های حسابداری                                                           1-8-3-موجودی مواد و كالا 9-3-نسبتهای مالی 1-9-3-نسبتهای نقدینگی 2-9-3-نسبتهای سرمایه گذاری 3-9-3-نسبتهای سودآوری 10-3-عملكرد مالی شركت 1-10-3-سود و زیان 2-10-3-ترازنامه 4-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات 1-4-انتقادات و پیشنهادات 5-فصل پنجم:پیوست 1-5-فرم پیشرفت كارآموزی (فرم شماره 1 و2)
2-5-فرم پایان دوره كارآموزی
3-5-فرم شرح گزارش ماهانه
4-5-فرم نظرات و پیشنهادات
5-5-صورت هزینه تنخواه گردان
6-5-برگ پرداخت طی اسناد بهادار
7-5-عملكرد مالی شركت (سود و زیان، ترازنامه)
8-5-نسبتهای مالی
9-5-نمودار مقدار واقعی فروش
10-5-فرم سند حسابداری
11-5-سر فصلهای حسابداری

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *