نقش پرتئینها در طیور 40 صفحه doc

شما برای دانلود نقش پرتئینها در طیور به سایت وارد شده اید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات نقش پرتئینها در طیور را مطالعه کنید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

نام پروتئین از كلمه یونانی پروتیوز ، به معنی اول یا اهمیت اولیه ، توسط برزلیوس پیشنهاد شد این كلمه ، كلمه مناسبی است زیرا این تركیب پیچیده ، مركب از اسیدهای آمینه در تمام سلولها یافت شده و در اغلب واكنشهای شیمیایی حیاتی موجود در سوخت و ساز گیاه و حیوان دخالت دارد

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 40

حجم فایل: 35 کیلو بایت

نقش پروتئینها در جیره طیور

سر فصلها

پروتئینها (Proteins)

1- پروتئینها و اسید آمینه

2- طبقه بندی پروتئینها : پروتئینهای كروی ، پروتئینهای ریشه ای ، پروتئینهای مركب

3- تقسیم بندی پروتئینها از نظر منشأ و منبع : گیاهی و حیوانی

4- ساختمان شیمیایی اسیدهای آمینه و پروتئینها

5- ساختمان پروتئین و پروتئین سازی

6- خواص پروتئینها و اسیدهای آمینه

7- تجزیه اسیدهای آمینه

8- هضم و جذب پروتئینها تعادل نیتروژن

9- مقایسه پروتئینهای گیاهی و حیوانی در تغذیه طیور

10- گیاهان به عنوان منابع اصلی پروتئینها

11- نیازحیوان به اسیدهای آمینه (احتیاجات اسید آمینه ای مرغ )

12- عوامل مؤثر بر احتیاجات اسیدآمینه ای

13- اسیدهای آمینه مصنوعی

14- اثر ازدیاد اسیدهای آمینه در جیره

15- ارزش بیولوژیك پروتئین برای مرغ

16- تغذیه پروتئین و اسیدهای آمینه در طیور

17- تنظیم میزان پروتئین جیره در رابطه با انرژی آن

18- پروتئینها و خاصیت جوجه درآوری

19- عوارض و علائم ازدیاد و كمبود پروتئین یا اسیدهای آمینه ضروری

20- احتیاجات روزانه پروتئین جوجه های در حال رشد

21- احتیاجات روزانه پروتئین و اسیدهای آمینه به كمك مقادیر ذخیره شده یا استفاده شده توسط مرغ در روز

22- احتیاجات پروتئینی نیمچه های در حال رشد لگهورن سفید

23- احتیاجات پروتئینی مرغان تخمگذار و اثرات فاكتورها جهت مصرف خوراك و پروتئین مورد نیاز

فایل مفید دیگر:  زنبور عسل 14 صفحه doc

24- دلایل ممكن برای پایین آمردن راندمان استفاده از پروتئین بوسیله مرغان تخمگذار

25- احتیاجات روزانه پروتئین یك مرغ لگهورن تاج ساده در دو مرحله تخمگذاری

26- احتیاجات اسید آمینه ای جیره های جوجه گوشتی

27- احتیاجات اسید آمینه ای مرغ

28- پروتئین در جیره های جوجه های گوشتی

29- احتیاجات اسیدآمینه ای مرغ

مقدمه:پروتئینها واسیدهای آمینه

نام پروتئین از كلمه یونانی پروتیوز ، به معنی اول یا اهمیت اولیه ، توسط برزلیوس پیشنهاد شد . این كلمه ، كلمه مناسبی است زیرا این تركیب پیچیده ، مركب از اسیدهای آمینه در تمام سلولها یافت شده و در اغلب واكنشهای شیمیایی حیاتی موجود در سوخت و ساز گیاه و حیوان دخالت دارد .

گرچه غالباً به تمام پروتئینهای یك حیوان یا ماده غذایی روی هم رفته پروتئین گفته میشود هر پروتئینی با پروتئینهای دیگر متفاوت است . توالی خاص اسیدهای آمینه و چگونگی ارتباط رشته های آنها به یكدیگر ، خصوصیات فیزیكی و شیمیایی هر پروتئین و در نتیجه عمل بیولوژیكی آن را مشخص می سازد .

قسمتهای مهم بافتهای نرم بدن مثل ماهیچه ها ، بافتهای پیوندی ، كولاژن ، پوست ، مو ، سم ، پرها ، ناخنها و قسمتهای شاخیمنقار در پرندگان را پروتئین تشكیل می دهند . پروتئینهای خون چون آلبومینها و گلوبولینها كه در تنظیم فشار اسنری دخالت دارند منبعی از اسیدهای آمینه اند و وظایف متعدد دیگری را به عهده دارند .

فیبر لیوژن و ترومبو پلاستین و تعــداد دیگری از پروتئینها در انعقـــاد خون دخالت دارند پروتئینهای مركب خون مثل هموگلوبین عمل انتقال اكسیژن به سلولها را بر عهده دارند و لیپو پروتئینها عمل انتقال ویتامینهای محلول در چربی و نیز سایر مواد واسطه چربی را انجام می دهند . به علاوه لیپو پروتئینها از اجزای اصلی غشای سلولی هستند . سایر پروتئینهای مركب ، مثل نوكلئو پروتئینها و گلیكو پروتئینها و آنزیمها در ساسر بدن پراكنده اند .

غشای زرده تخم مرغ یك فسفر پروتئین است .

40 ص

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *