ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراك دام و طیور 10 صفحه doc

شما برای دانلود ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراك دام و طیور به سایت وارد شده اید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراك دام و طیور را مطالعه کنید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

از چربیهای غیرقابل استفاده در تغذیه انسان می‏توان بعنوان منبع انرژی برای تغذیه دام و طیور استفاده نمود معمولا هرگرم چربی خالص 93 كیلوكالری انرژی تولید می‏كند و در مقایسه با سایر مواد انرژی‏زا چربیهای قابل هضم 235 برابر بیشتر از كربوهیدراتها و پروتئین‏های قابل هضم انرژی تولید می‏كند این گونه مواد قابلیت هضم غذا را بالا برده و اشتهای حیوان را زیا

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 10

حجم فایل: 219 کیلو بایت

ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراك دام و طیور

مقدمه

از چربیهای غیرقابل استفاده در تغذیه انسان می‏توان بعنوان منبع انرژی برای تغذیه دام و طیور استفاده نمود . معمولا هرگرم چربی خالص 9/3 كیلوكالری انرژی تولید می‏كند و در مقایسه با سایر مواد انرژی‏زا چربیهای قابل هضم 2/35 برابر بیشتر از كربوهیدراتها و پروتئین‏های قابل هضم انرژی تولید می‏كند . این گونه مواد قابلیت هضم غذا را بالا برده و اشتهای حیوان را زیاد می‏كند .

علاوه بر این چربیها دارای مقادیر قابل توجهی اسیدلینولئیك و ویتامین‏های محلول در چربی می‏باشد كه از نظر تغذیه بسیار حائز اهمیت است . با توجه به مراتب فوق چنانچه استفاده از چربیها بطور صحیح صورت گیرد افزودن مقداری از آن به جیره غذائی مقرون به صرفه خواهد بود .

10 ص

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *