چیپس سیب زمینی 49 صفحه doc

شما برای دانلود چیپس سیب زمینی به سایت وارد شده اید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات چیپس سیب زمینی را مطالعه کنید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

صفر تا صد تهیه چیپس سیب زمینی واردات و صادرات سرانه مصرف در داخل و خارج هزینه تولید

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 49

حجم فایل: 99 کیلو بایت

واژه فرآورده های سوخاری سیب زمینی به طور عمده به چیپس و فرنچ فرایز (خلال سوخاری) اتلاق میشود.

چیپس یک واژه آمریکایی است که به برش نازک سیب زمینی در چربی یا روغن گفته میشود، در انگلستان نام” کریسپ” را بر روی این فرآورده گذاشته اند.

چیپس تا رطوبت 2 درصد در روغن سرخ میشود. رنگ زرد روشن با طعم و مزه مطلوب و بافت ترد دارد. علاوه بر این چیپس باید کمتر از 15 درصد تاول و کمتر از 10 درصد عیوب جزئی و کمتر از 5 درصد عیوب عمده داشته باشد و میزان چربی آن نیز باید بین 40-32 درصد باشد. ودر ادامه مطالب به ریز تحقیقات و بررسی می پردازیم

فایل مفید دیگر:  طرح توجیهی بسته بندی خرما

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *